Welkom bij Humbratim & Co.

 

De naam Humbratim is ontstaan uit de combinatie van Humphrey, Brat en Tim. Dit zijn de namen van mijn drie liefste vrienden namelijk twee Engelse Cockerspaniels en een bastaard. Sinds 30 juni 2008 is de roedel uitgebreid met een zoon van Humphrey, Colin. Vandaar dat de site nu heet "Humbratim & Co". Helaas is Tim niet langer bij ons. Hij is in juli 2008 over de regenboogbrug gegaan.

In Juli 2011 is onze roedel weer uitgebreid. Nu met een prachtige leverschimmel reu genaamd Cedric. Cedric is een kleinzoon van Humphrey.
In april 2013 is Sean toegevoegd aan onze roedel. Een mooie Zweedse leverschimmel met tan reu die weer mooie nieuwe lijnen toevoegt.

Het jaar 2015 was niet zo leuk. Helaas ben ik Sean op 31 juli 2015 verloren door een auto-ongeluk. In november van hetzelfde jaar heb ik afscheid moeten nemen van Humphrey nadat hij 11 weken ziek is geweest. In maart 2016 is ook Brat overleden. Hij heeft een hersenbloeding gekregen en toen heb ik hem moeten laten gaan.

In september 2016 was er gelukkig weer een lichtpuntje: Ik heb Pattex uit ItaliŽ opgehaald. Een prachtige leverbonte reu met een heel open karakter en qua bloedlijnen ook weer erg interessant.

Op 23 december 2017 is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan: Ciaran, een zoon van Colin is bij ons komen wonen.

Als je de betreffende knop hiernaast aanklikt zul je vanzelf heel veel informatie over mijn honden vinden.

Veel plezier bij het bekijken van mijn site.

Groetjes van Irene, Colin, Cedric, Pattex en Ciaran.